top of page
Search
  • Writer's pictureMarkku Arantila

Cave, korona ja luonnoskisaOlin viime sunnuntaina Flow:ssa ja nyt minulla on korona. Asioilla voi olla jotain tekemistä toistensa kanssa. Nick Caven keikka oli niin huima, että omasta puolestani kestän sen vuoksi yhden koronan. Huono puoli vain on, että korona ei pysy vain henkilökohtaisena riesana, vaan tarttuu muihinkin. Tartuttamista on jokseenkin mahdoton välttää.


Se riemu, että festareita voidaan pitkästä aikaa järjestää, tuntui kyllä Suvilahdessa. Yleisöllä oli hyvä fiilis ja tuntui olevan esiintyjilläkin. Nick Cavella tosin ehkä on sellainen syntymädraivi, että intensiteetti saattaa olla hurja kaikissa tilanteissa. En kylläkään ole ennen ollut mestarin keikalla, joten en tiedä miten tasalaatuista esiintyminen on. Tämä kuitenkin oli kaikkien aikojen keikkakokemusteni kärkeä, ja sai muut esiintyjät vaikuttamaan vähän täytteeltä. Cavehan on vanhempi kuin minä! On meidän bändilläkin, nykyiseltä nimeltään Brueghelin orjat, pikku keikka suunnitteilla, mutta en lupaa reuhata kahta tuntia kuin mielipuoli.


Edelliseen liittymättä kohdalle osui hauska työhomma. Minulta tilattiin luonnos teoksesta Karakalliontie 1:n kerrostalon päätyyn. Luonnokset tilattiin kolmelta taiteilijalta, jotka kisaavat keskenään teoksen toteutuksesta. Minun kilpakumppaneinani ovat Anni Kinnunen ja Man Yau. Meidät valittiin portfoliohaun perusteella. Portfolioita oli jätetty kilpaan 91. Olen siis tyytyväinen, että tulin valituksi luonnosvaiheeseen.


Kyseisellä seinällä on ennestään Teemu Mäenpään teos, joka tiettävästi on ollut hyvin suosittu. Talon peruskorjauksen vuoksi Mäenpään teos joudutaan poistamaan ja tilalle tulee uusi teos.Teemu Mäenpään muraali Karkalliontie 1:ssä.On erittäin innostavaa päästä tekemään tällaista teosta. Tekniikaksi tulee neliväripainettu julkisivulevy, mikä sopii minulle.


Kilpa ratkeaa lokakuun loppupuolella.


Ajattelin tehdä tosi hienon homman.

111 views0 comments

Recent Posts

See All

JAMI

Comentários


bottom of page