top of page
Search
  • Writer's pictureMarkku Arantila

Vapaa Taidekoulu, akvarellimaalauksen viikonlopun intensiivikurssi – Valo ja tila

10.–11.6.2023 Kaapelitehtaalla Helsingissä

la 10 - 17, su 10 - 17


Opettaja Markku Arantila, kuvataiteilija


Kesälomasta kannattaa käyttää ainakin yksi viikonloppu kesäkurssilla! Tällä kurssilla on teemana valo ja tila. Yksi kesäinen viikonvaihde tutkitaan, miten tilan ja valon saisi mahtumaan samaan kuvaan. Liikkeelle lähdetään Kaapelitehtaalta ja akvarelleja maalataan havainnon mukaan lähiympäristössä, Salmisaaressa ja Lapinlahden ympäristössä. Tilan ja valon tutkimisen aiheena on urbaania merenrantaa, teollisuusmiljöötä ja vanhaa puistonäkymää. Hieman ennen kesäkuun puoltaväliä on jo lämmintä ja maiseman vihreys on mehevimmillään. Jos on kovin kylmää tai sateista, suojaa saadaan Vapaan Taidekoulun tiloista Kaapelitehtaalla. Kurssi sopii kaikille akvarellimaalauksesta kiinnostuneille.


Hinta 250 €


Kurssimaksuun sisältyvät akvarellimaalauksen perustarvikkeet, joilla selviytyy kurssista sekä taukotarjoilu (kahvi, tee, virvoitusjuomat, täytetty sämpylä/croissant sekä pieni makea pala).

Jos haluat hankkia omia hyviä välineitä, tässä liitteessä on ehdotuksia sellaisista: Vapaa Taidekoulu akvarellikurssin materiaalilista kevät 2023

Käytössämme on nyt uusia maksutapoja:

  • Pankkimaksut kaikista kotimaisista pankeista: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki

  • Korttimaksut: Visa, Mastercard, American Express

  • Mobiilimaksut: MobilePay, Pivo, Siirto

  • Lasku ja osamaksut: OP-Lasku, Jousto, Walley (Tällä maksutavalla asikkaan ei tarvitse maksaa laskuaan heti tai voi tilata laskun jossa on reilusti maksuaikaa)

  • Epassi

    • HUOM! Jos käytät maksutapana Epassia, älä ilmoittaudu lomakkeen kautta, vaan ole yhteydessä hallintojohtaja Meri Karppaseen (meri.karppanen@vapaataidekoulu.fi), joka rekisteröi ilmoittautumisesi. Tämä johtuu siitä, että kurssimaksun voi suorittaa vasta kurssin alkaessa, paikan päällä Vapaassa Taidekoulussa. Hinta Epassimaksulle on 255 € ja lisäksi erikseen laskutetaan tarvikemaksu 50 € (yhteensä 305 €). Laskun jakaminen kahteen osaan johtuu verottajan ohjeesta, jonka mukaan Epassilla voi maksaa vain palveluita.


Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä: Elävän mallin piirustuksen ja maalauksen ilmoittautuminen. Valitse lomakkeen alaosasta “Viikonlopun intensiivikurssi 10.–11.6.2023 | Akvarellimaalauskurssi ulkotiloissa | Markku Arantila”.

55 views0 comments

Recent Posts

See All

JAMI

Comments


bottom of page