top of page
Search
  • Writer's pictureMarkku Arantila

Mojo! Nysse Tijitomba! päättyy.Huomenna on näyttelyn viimeinen päivä. Sinne siis, hopi hopi! Olemme keskiviikkona itse paikalla taiteilijatapaamisessa klo 17 - 18.


Tämä oli neljäs näyttely tällä porukalla ja itse olemme taiteelliseen suoriutumiseemme tyytyväisiä. Nyt luovuttiin jaosta, että jokaisella olisi teoksilleen oma sali. Maalaukset ripustettiin iloisesti sikin sokin, ja se toimii hyvin, koska olemme keskenämme niin erilaisia. Rinnastuksista ei tullut sotkua, vaan hyvää särmää.

Viime blogissa uhosin, että minulta esille tulee ainakin Tsaari ja lantakuorma -niminen maalaus. Eipä tullutkaan, tuossa se nojailee ateljeessani tulevaisuuden suunnitelmaa vailla. Se vain ei sattunut sopimaan ripustukseen Saskiassa. Mutta yllättävän iso teosmäärä galleriaan saatiin menemään. Teoksia on kaiken kaikkiaan 41, vaikka Jarilla on pienempien ohella viisi isoa maalausta, eikä ripustusta tehty mitenkään ylitiheäksi. Saskiassa on siis ripustusmetrejä aika paljon.


Katri Kovasiipi kirjoitti näyttelystä hyvän, paneutuneen kritiikin Kulttuuritoimitus -nettilehteen. Kiitos siitä!


https://kulttuuritoimitus.fi/kritiikit/galleriakatsaus/galleriakatsaus-kaiken-kierratetyn-uudet-elamat-vallattomia-maalauksia-maagista-realismia-ja-ekspressiivista-unen-logiikkaa/


Ja kiitos Tampereen Saskioille erinomaisesta huolehtimisesta, järjestelystä ja avusta ja ruokatarjoilusta joka piti taiteilijat voimissa ja vireessä!


Kutsukortti kuvattiin treenikämpällä kännykkäkameralla, ja hyvä tuli! Kämppä on tyyliltään klassinen rokkiluola; kellarissa ja tupaten täynnä soittokamoja.

21 views0 comments

Recent Posts

See All

JAMI

Comments


bottom of page