top of page
Search
  • Writer's pictureMarkku Arantila

Marrashämärän värikurssiViikonlopun intensiivikurssi: Akvarellimaalaus, Marrashämärän värikurssi 4.–5.11.2023 Kurssin teemana on marrashämärä ja sillä maalataan akvarelliväreillä. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille. Aika La 4.11. klo 10:00–17:00 Su 5.11. klo 10:00–17:00 Opettaja Markku Arantila, kuvataiteilija Lue lisää Markku Arantilasta: esittelyssä Vapaan Taidekoulun opettajat Paikka Piirustusluokka Vapaa Taidekoulu Kaapelitehdas Tallberginkatu 1 E 00180 Helsinki Hinta 250 € Kurssimaksuun sisältyvät akvarellimaalauksen perustarvikkeet, joilla selviytyy kurssista sekä taukotarjoilu (kahvi, tee, virvoitusjuomat, täytetty sämpylä/croissant sekä pieni makea pala). Jos haluat hankkia omia hyviä välineitä, tässä liitteessä on ehdotuksia sellaisista: Vapaa Taidekoulu akvarellikurssin materiaalilista kevät 2023 Käytössämme on nyt uusia maksutapoja:

  • Pankkimaksut kaikista kotimaisista pankeista: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki

  • Korttimaksut: Visa, Mastercard, American Express

  • Mobiilimaksut: MobilePay, Pivo, Siirto

  • Lasku ja osamaksut: OP-Lasku, Jousto, Walley (Tällä maksutavalla asikkaan ei tarvitse maksaa laskuaan heti tai voi tilata laskun jossa on reilusti maksuaikaa)

  • Epassi

    • HUOM! Jos käytät maksutapana Epassia, älä ilmoittaudu lomakkeen kautta, vaan ole yhteydessä hallintojohtaja Meri Karppaseen (meri.karppanen@vapaataidekoulu.fi), joka rekisteröi ilmoittautumisesi. Tämä johtuu siitä, että kurssimaksun voi suorittaa vasta kurssin alkaessa, paikan päällä Vapaassa Taidekoulussa. Hinta Epassimaksulle on 210 € ja lisäksi erikseen laskutetaan tarvikemaksu 40 € (yhteensä 250 €). Laskun jakaminen kahteen osaan johtuu verottajan ohjeesta, jonka mukaan Epassilla voi maksaa vain palveluita.


Maksimiosallistujamäärä 16 henkeä Ilmoittaudu kurssille: Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä: Elävän mallin piirustuksen ja maalauksen ilmoittautuminen. Valitse lomakkeen alaosasta “Viikonlopun intensiivikurssi 4.-5.11.2023 | Akvarellimaalaus, Marrashämärä, Markku Arantila”.


18 views0 comments

Recent Posts

See All

JAMI

Comments


bottom of page